среда, 15 ноября 2017 г.

Студентські приколи

Кожен, хто був студентом, згадує ці роки з радісним трепетом. Роки відчайдушної юністі, коли найбільша проблема — сесія , а найочікуваніша дата — Міжнародний день студента. Зазвичай пригадують, як правило, не стільки навчання, скільки перший серйозний роман, веселі посиденьки з друзями, смішні випадки з життя…

От бібліотекарі юнацького абонементу і вирішили напередодні свята, а саме 14 листопада,  провести «генеральну репетицію», щоб  павлоградським студентам було, що згадати. Спочатку всі присутні ознайомилися з особливостями студентського побуту, та жартівливою характеристикою студентів різних курсів. 


Потім з задоволенням прийняли участь в різноманітних іграх та конкурсах, дізналися секретний код для термінової телеграми батькам, намалювали портрет улюбленого директора колледжа та навчилися складати студентське оголошення.
 
Наприкінці студенти прийняли участь у жартівливій грі «Що?», «Де?», «Коли?» та отримали солодощі з «пророцтвами». А бібліотекарі побажали їм, щоб виходячи з аудиторії після іспитів, вони завжди вигукували своїм однокурсникам тільки одне слово «ЗДАВ»!


Комментариев нет:

Отправить комментарий