понедельник, 6 марта 2017 г.

Детальні умови конкурсу "Мій друг зі Сходу"




Положення
про обласний літературний конкурс

«Мій друг зі Сходу»
Обласний літературний конкурс проводиться Дніпропетровською обласною бібліотекою для молоді ім. М.Свєтлова за підтримки управління культури, національностей і релігій Дніпропетровської обласної державної адміністрації, обласної організації Національної спілки письменників України, обласної організації Національної спілки журналістів України.
Мета конкурсу: виявлення та підтримка обдарованих молодих людей, створення умов для їх творчої самореалізації; формування у молоді мотивації до читання, художньо-естетичних смаків, формування патріотизму та громадянської позиції.
Обласний літературний конкурс (надалі – Конкурс) є відкритим і проводиться як творче змагання молоді Дніпропетровщини.

Учасники та умови конкурсу

Вік учасників – від 15 до 35 років.


Мова конкурсу – українська, російська.


Конкурс проводиться в трьох номінаціях: “Поезія”, “Проза”, “Публіцистика”. В основі літературних творів повинні бути реальні факти, розповіді про конкретну людину, яка проживає на території Донецької та Луганської областей або є внутрішньо-переміщенною особою чи учасником АТО. Поетичні твори подаються на конкурс обсягом не більше 100 рядків; Прозові – не більше 10 тис. знаків із пробілами.
Конкурсні твори, анкету учасника конкурсу у форматі doc (інші формати не розглядаються) та фото автора у форматі JPG (розмір - 10,2*15,2см - 1205*1795px) надсилати до 20 квітня 2017 року на електронну скриньку з позначкою «На конкурс «Мій друг зі Сходу» на e-mail obmmetod@i.ua та поштою у роздрукованому вигляді за адресою: 


49000 Дніпропетровськ, вулиця Старокозацька, 60

тел. (056) 744- 53-80,

Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова, відділ методико-соціологічної роботи та сприяння соціалізації молоді

До творів можуть бути додані ілюстрації. Обов’язково вказується автор малюнку (за дозволом), місце його навчання або роботи.
На титульному аркуші конкурсної роботи обов’язково вказати: назву твору, жанр, номінацію (поезія, проза), прізвище та ім’я автора, дату народження.
Якість зображення має бути не гіршою, ніж 300 dpi (або 300 пікселів/дюйм). Надані матеріали поверненню не підлягають.
Не розглядаються: фрагменти та уривки поем, повістей і романів; твори, отримані пізніше 20 квітня 2017 року, і твори, подані тільки в електронному або паперовому вигляді.

Керівництво конкурсом
Для організації та проведення конкурсу створюється оргкомітет з представників Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді 
ім. М. Свєтлова, Дніпропетровської організації Національної спілки письменників України, Дніпропетровської обласної організації Національної спілки журналістів України.
Для оцінки надісланих на конкурс творів створюється журі, до складу якого увійдуть представники вищеназваних організацій, спілок та творчих літературних об'єднань.

Відзначення переможців та їх нагородження

Переможці конкурсу будуть запрошені до обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова, де відбудеться нагородження за участю засобів масової інформації.
Кращі твори, представлені на конкурс, увійдуть до окремої літературної збірки.

АНКЕТА УЧАСНИКА КОНКУРСУ


П.І.Б. автора (повністю) / творчий псевдонім (якщо є)

Дата/рік народження, місце народження

Освіта

Місце навчання/роботи

Адреса проживання (не публікується)

Контактний телефон автора (не публікується)

E-mail автора (не публікується)

Номінація (поезія, проза, публіцистика)

Назва твору/творів

Інформація про літературну творчість

Авторська сторінка/сайт (якщо є)

Коротка інформація про автора
(у довільній формі)



Комментариев нет:

Отправить комментарий