четверг, 16 июня 2016 г.

Кольорова виставка мандрує бібліотекою

Ось і прийшло до нас довгоочікуване літо - пора відпусток, канікул та веселих розваг. Однак не будемо забувати про те, що приємне непогано іноді поєднувати з корисним.

Цього року працівники бібліотеки започаткували нову акцію «Веселковий книгограй». Користувачі можуть подивитися діючу виставку та обрати колір наступної. Наприклад, на юнацькому абонементі нещодавно з'явилася літня червона виставка-інсталяція «Відпочивай і про книжку не забувай!».



Тут кожен зможе знайти для себе багато корисного і незвіданого - дізнатися цікаві факти про рідний край і близьке зарубіжжя допоможуть книги «Невідома Україна», «Польща» та посібник з культурології.
Можливість подорожувати з комфортом подарує «Атлас автомобільних шляхів України», а для тих, хто нікуди не їде, новісінький англо-український словник допоможе підтягнути «інгліш». І, звичайно ж, бібліотекарі підібрали вам «легке» читання для відпочинку в будь-якій точці світу!


До речі, наша нова виставка несе не тільки корисне, але й естетичне навантаження. Одну з наших читачок, – майбутнього дизайнера, виставка-інсталяція надихнула, за її словами, на нові цікаві та нестандартні ідеї!


ДИВИТЬСЯ, ЧИТАЙТЕ ТА ОБИРАЙТЕ!

Комментариев нет:

Отправить комментарий